Ingrediënten:
- 600 g mager rundergehakt
- Ongeveer 175 ml melk
- 50 g verse witte broodkruim
- 225 g penne pasta
- Ongeveer 6 el olijfolie
- 1 ui, fijngesneden
- 2 blikjes hele tomaten à 400 g
- 2 el zongedroogde tomatenpuree
- Snuf suiker
- 2 el verse peterselie, gehakt
- 1 tl gedroogde oregano
- 12 el versgeraspte Parmezaanse kaas
- 2 eieren, licht geklopt
- 2 tenen knoflook, geperst
- 300 g jonge bladspinazie
- 2 bolletjes buffelmozzarella à 125 g
- Gemengde salade, met een beetje dressing, om bij te serveren
WAAROM STOVEN MET IERS RUNDVLEES?
Stoofvlees van Ierse runderen is hét geheime ingrediënt van een overheerlijke stoofpot! Onze runderen krijgen veel beweging omdat ze gemiddeld 220 dagen per jaar buiten staan. Dan eten ze vers sappig gras. Maar ook in de wintermaanden eten ze voornamelijk gras, in de vorm van hooi en kuilgras. Zo bestaat hun dieet voor 90% uit gras en dat proef je! Veel bewegen en veel gras geeft Iers rundvlees een mooie vetmarmering en een volle intense smaak. Perfect voor in de stoofpot! Eet smakelijk!
Stoofvlees van Ierse runderen is hét geheime ingrediënt van een overheerlijke stoofpot! Onze runderen krijgen veel beweging omdat ze gemiddeld 220 dagen per jaar buiten staan. Dan eten ze vers sappig gras. Maar ook in de wintermaanden eten ze voornamelijk gras, in de vorm van hooi en kuilgras. Zo bestaat hun dieet voor 90% uit gras en dat proef je! Veel bewegen en veel gras geeft Iers rundvlees een mooie vetmarmering en een volle intense smaak. Perfect voor in de stoofpot! Eet smakelijk!
For English recipes go to Bord Bia.ie