Ingrediënten:
-
- 24-30 ronde mais tortilla chips
GEMARINEERDE BIEFSTUK
-
- 175 g biefstuk, fijngesneden, in kleine blokjes
- Klein bosje koriander, gewassen (steeltjes eraan)
- 2 el tomatenketchup
- 2 el Dijonmosterd
- ¼ tl gerookt paprikapoeder
- 2 el fijngesneden sjalotten
- 1 tl chili olie
- Sap van ½ limoen
LIMOEN- EN MIERIKSWORTELMAYONAISE
- 1 ei, op kamertemperatuur
- Een snuf basterdsuiker
- 1 kleine teen knoflook, geperst
- 1 tl Dijonmosterd
- 200 ml zonnebloemolie
- 1 tl witte wijnazijn
- 1 tl fijn geraspte schil van een limoen
- 2 el mierikswortelsaus
WAAROM IERS RUNDVLEES?
Steaks van Iers rundvlees zijn een cadeautje voor elk gerecht. Ierse runderen lopen het grootste deel van het jaar buiten heerlijk gras te grazen. Al dat verse gras en volop lichaamsbeweging zorgen voor mals vlees met een intense vleessmaak.