Ingrediënten
RISSOLES
- 450 g gebraden biefstuk, grofgesneden
- 1 ui, grofgesneden
- 75 g vers wit broodkruim
- 1 tl Dijonmosterd
- 1 tl romige mierikswortel
- 2 el verse platte peterselie, gehakt
- 1 grote teen knoflook, geperst
- 1 groot ei
- 75 g gedroogde witte broodkruim of paneermeel
- Zonnebloemolie om te bakken
WARME AARDAPPEL EN SPINAZIESALADE
- 500 g vastkokende nieuwe aardappels, geschild of schoongeboend
- 1 el Dijonmosterd
- 1 el witte wijnazijn
- 150 ml zonnebloemolie
- 2 el verse bieslook, geknipt
- 50 g baby spinaziebladeren
WAAROM IERS RUNDVLEES?
Steaks van Iers rundvlees zijn een cadeautje voor elk gerecht. Ierse koeien lopen het grootste deel van het jaar buiten heerlijk gras te grazen. Al dat verse gras en volop lichaamsbeweging zorgt voor mals vlees met een intense vleessmaak.
Steaks van Iers rundvlees zijn een cadeautje voor elk gerecht. Ierse koeien lopen het grootste deel van het jaar buiten heerlijk gras te grazen. Al dat verse gras en volop lichaamsbeweging zorgt voor mals vlees met een intense vleessmaak.