Ingrediënten:
- 350 g mager rundergehakt
- 1 el olijfolie
- 50 g rauwe chorizo, in blokjes
- 1 kleine ui, fijngesneden
- 1 groene paprika, zaadlijsten verwijderd en fijngesneden
- 2 el (lichte bruine basterdsuiker)
- 1 el honing
- 1 kleine groene chili, zaadlijsten verwijderd en fijngesneden
- 1 salade Romaine, in reepjes gesneden
- 100 g Monterey jack kaas, geraspt (of een vergelijkbare goede smeltbare kaas)
- Handje gesneden Jalapeño pepers (naar keuze)
- 4-6 grote volkoren soft wraps/ tortilla’s
- 2 el tomatenpuree
- 2 tl Dijonmosterd
- Een blikje kidneybonen in chilisaus à 400 g
- 2 el appel cider azijn
Om te serveren
- 1 salade Romaine, in reepjes gesneden
- 100 g Monterey jack kaas, geraspt (of een vergelijkbare goede smeltbare kaas)
- Handje gesneden Jalapeño pepers (naar keuze)
- 4-6 grote volkoren soft wraps/ tortilla’s