Ingrediënten
- 800 gr Ierse bavette fijnsnijden
- Pitabroodjes
RUNDER TARTARE
- 100 gr ansjovis
- 100 gr olijfolie
- 375 gr grove mosterd
- 150 gr kappertjes
DE RODE KOOL
- 1 halve rode kool fijnsnijden
- 2 el grove mosterd
- 100 ml zonnebloemolie
- 1 el sushi azijn
- ½ el poedersuiker
MIERIKSWORTEL / PETERSELIE CRÈME
- 100 gr volle yoghurt
- 50 gr eiwit gepasteuriseerd
- 50 gr gembersiroop
- citroensap (van 1 citroen)
- 25 gr azijn
- 350 gr peterselie olie
- 2 el geraspte mierikswortel
- Zout en peper
WAAROM IERS RUNDVLEES?
Steaks van Iers rundvlees zijn een cadeautje voor elk gerecht. Ierse koeien lopen het grootste deel van het jaar buiten heerlijk gras te grazen. Al dat verse gras en volop lichaamsbeweging zorgt voor mals vlees met een intense vleessmaak.