Ingrediënten:
- 4x (à 200 gr) Ierse biefstukken, op kamertemperatuur
- 1 teen knoflook, fijngesneden
- 2 el olijfolie
- 2 el sojasaus
- 1 tl ahornsiroop
- ½ tl gemalen komijn
- 1 mespunt gemalen piment
- Tabasco naar smaak
- 4 kropjes Little Gem
- 1 grote koolrabi (of 2 kleine)
- 1 jalapeño
- 1 limoen (schoongeboend)
- 200 g verse ananasstukjes
- 5 g verse koriander + extra voor garnering
- 12 zachte maistortilla’s
- zout en versgemalen zwarte peper
Verder nodig:
- aluminiumfolie
WAAROM IERS RUNDVLEES?
Steaks van Iers rundvlees zijn een cadeautje voor elk gerecht. Ierse koeien lopen het grootste deel van het jaar buiten heerlijk gras te grazen. Al dat verse gras en volop lichaamsbeweging zorgt voor mals vlees met een intense vleessmaak.