Chefs’ Irish Beef Club

Maak kennis met onze topchefs

De Chefs’ Irish Beef Club is een exclusieve internationale vereniging van toonaangevende chef-koks met een passie voor Iers rundvlees. Meer dan 90 bekroonde chef-koks uit Nederland, Duitsland, Zwitserland, Italië, Zweden, Frankrijk, België en de VAE zijn nu lid van de Club. Lidmaatschap is uitsluitend op uitnodiging. Graag stellen wij onze Nederlandse leden aan u voor.

Maak kennis met de Nederlandse chefs van de

Chefs' Irish Beef Club

De chefs die bij de Chefs’ Irish Beef Club (CIBC) zijn aangesloten, houden van Ierland en van Iers rundvlees. In hun keukens werken ze vanzelfsprekend alleen met producten van absolute topkwaliteit. Dat ze voor Iers rundvlees kiezen is dan ook geen verrassing. De Nederlandse chefs van de CIBC vertellen je graag zelf wat hen motiveert om voor Iers rundvlees te kiezen.

CIBC Chef Wilco Berends in CIBC jacket in front of cattle in Ireland
chef-3
2024 CIBC chef Martijn Kajuiter in front of Irish cattle

Chef it like a chef

De chefs moedigen thuiskoks aan om thuis ook als een topchef te koken. Met Iers rundvlees natuurlijk. Elke topchef binnen de Club heeft zijn eigen specialiteit en hun geheimen delen ze graag met jou. Waag jij je aan een van hun signature dishes? Of ga je juist voor een van hun makkelijkere recepten? Wil je goed leren stoven of de beste biefstuk bakken? Laat je inspireren door onze gepassioneerde chefs!

Chef it to the next level

De chefs van de Chefs’ Irish Beef Club koken graag met Iers rundvlees voor hun gasten. Om je te inspireren alles uit jezelf te halen in de keuken, delen ze graag hun ‘signature dish’ oftewel ‘chef’s special’. Chef yourself to the next level!

Chef it simple

Het kan ook makkelijker. Laat je inspireren door deze simpele, maar wel tongstrelende recepten! Enjoy!

Waarom Iers rundvlees?

In Ierland is geen gebrek aan dat ene speciale ingrediënt dat voor geweldig rundvlees zorgt: gras. Een Iers rund loopt gemiddeld 220 dagen per jaar, 24 uur per dag buiten in uitgestrekte weilanden en eet dan… gras! Het buitenleven en grasdieet zorgt voor gewoon buitengewoon rundvlees, lekker mals met een intense vleessmaak.