Ingrediënten:
- circa 600 gram Ierse bavette (aan één stuk), op kamertemperatuur 4 el sojasaus
- 4 el sojasaus
- 2 el sesamolie
- 1 el vissaus
- 1 tl palm- of bruine suiker
- 2 cm gember, geschild en fijngeraspt
- ½ teen knoflook, fijngesneden
- 1 komkommer
- 1 koolrabi, geschild
- 1 bosje radijsjes
- 125 g sojaboontjes
- 3 el wasabi-mayonaise
- 3 el gezouten pinda’s, grofgehakt
- 1 doosje broccocress en/of shisocress
VERDER NODIG:
- BBQ
WAAROM IERS RUNDVLEES?
Steaks van Iers rundvlees zijn een cadeautje voor elk gerecht. Ierse koeien lopen het grootste deel van het jaar buiten heerlijk gras te grazen. Al dat verse gras en volop lichaamsbeweging zorgt voor mals vlees met een intense vleessmaak.