Ingrediënten:
-
- 400 g Ierse ossenhaas of kogelbiefstuk of laat carpaccio snijden door de slager
VOOR DE PESTO
-
- 1 bosje rozemarijn
- 2 tenen knoflook
- 1/4 bosje platte peterselie
- 1 snee in melk geweekt wit casinobrood
- 6 ansjovisfilets
- 2 dl olijfolie
- 1 tl wijnazijn
VOOR DE SALADE VAN ZURE TOMATEN
- 24 cherrytomaten
- 25 cl witte azijn
- 25 cl droge witte wijn
- 100 g ontpitte kleine zwarte olijven
- 50 g geschaafde Parmezaanse kaas
- 100 g rucola
WAAROM IERS RUNDVLEES?
Steaks van Iers rundvlees zijn een cadeautje voor elk gerecht. Ierse runderen lopen het grootste deel van het jaar buiten heerlijk gras te grazen. Al dat verse gras en volop lichaamsbeweging zorgen voor mals vlees met een intense vleessmaak.