Ingrediënten
- 4 Ierse runderhaasmedaillons (à 120 g), op kamertemperatuur
- 4 grote langoustinestaarten, gepeld
- 1 komkommer
- 4 radijsjes
- 1 rijpe mango
- 2 el sushi-azijn
- 200 ml kokosmelk
- 1 el milde gele currypasta
- 1/8 rode peper, zeer fijngesneden
- 4 basilicumblaadjes, fijngesneden
- 25 g roomboter
- 1 tl plantaardige olie
SESAMKLETSKOPPEN
- 1 limoen
- 40 g amandelmeel
- 60 g boter, gesmolten
- 50 ml sinaasappelsap
- 100 g poedersuiker
- 30 g bloem
- 50 g gemengd sesamzaad (wit en zwart)
VERDER BENODIGD
- Bakpapier of siliconen matje
WAAROM IERS RUNDVLEES?
Steaks van Iers rundvlees zijn een cadeautje voor elk gerecht. Ierse koeien lopen het grootste deel van het jaar buiten heerlijk gras te grazen. Al dat verse gras en volop lichaamsbeweging zorgt voor mals vlees met een intense vleessmaak.