- 1 kg rib- of sukadelappen (Iers rundvlees), op kamertemperatuur
- 100 g Dijon mosterd
- 1 tl milde paprikapoeder
- 1 el bloem
- 4 el arachideolie
- 2 uien
- 1 kleine selderijknol
- 2 wortels
- 1 takje rozemarijn
- 1 takje tijm
- 2 laurierblaadjes
- 4 kruidnagels
- 5 jeneverbessen
- 1 flesje IPA (bier)
- 500 ml kalfsjus (of runderbouillon)
- zout en versgemalen zwarte peper
- Voor de jus: 1 el maizena of allesbinder
- Verder nodig: grote stoofpan
KNOLSELDERIJSTOOF
- 1 selderijknol
- 4 grote aardappels
- 2 uien
- 125 ml slagroom
- 50 g boter
GARNERING
- 4 plakjes roomboterbladerdeeg
- 1 ei, losgeklopt
- koekjes-uitsteker