Ingrediënten
-
- 4 entrecotes à 150 g
- 300 ml karnemelk
- 2 tl zout
- 50 g boter, wat extra voor het invetten
- Bloem
- 100 g verse witte broodkruim
- 40 g versgeraspte Parmezaanse kaas
- 4 grote plakken geroosterd zuurdesembrood, voor erbij
- Geknipte verse bieslook, om te garneren
SELDERIJSALADE
- 1 kleine knolselderij
- 4 el grof gehakte verse bladpeterselie
- 2 el geknipte verse bieslook
- 2 el karnemelk
- 1 el ahornsiroop
- 2 tl Dijonmosterd
- 1 tl ciderazijn
- 120 ml mayonaise
- Tomaten & chili relish, voor erbij
WAAROM IERS RUNDVLEES?
Steaks van Iers rundvlees zijn een cadeautje voor elk gerecht. Ierse runderen lopen het grootste deel van het jaar buiten heerlijk gras te grazen. Al dat verse gras en volop lichaamsbeweging zorgen voor mals vlees met een intense vleessmaak.