Ingrediënten
-
- 500 g ossenhaas
- 2 tenen knoflook, gesneden
- 1 tl grof geplette zware peperkorrels
- 2 takjes tijm, gebroken
- 2 rode bieten, geschild en heel dungesneden (gaat het beste met een keukenrasp)
- 1 bos radijsjes, heel dungesneden (gaat het beste met een keukenrasp)
- 100 g verse waterkers
CITROEN AIOLI
- 1 ei, op kamertemperatuur
- 2 tenen knoflook, geperst
- 2 tl witte wijnazijn
- Snuf basterdsuiker
- Fijn geraspte schil van een halve citroen
- 1 tl Dijonmosterd
- 100 ml olijfolie
- Romige mierikswortel, om te serveren
WAAROM IERS RUNDVLEES?
Steaks van Iers rundvlees zijn een cadeautje voor elk gerecht. Ierse runderen lopen het grootste deel van het jaar buiten heerlijk gras te grazen. Al dat verse gras en volop lichaamsbeweging zorgen voor mals vlees met een intense vleessmaak.