Ingrediënten
- 225 g ossenhaas aan een stuk
- ½ tl mosterdpoeder
- 1 el olijfolie
YORKSHIRE PUDDINGEN
- 2 el zonnebloemolie
- ½ tl Engelse mosterd
- 100 g bloem, gezeefd
- 2 eieren
- 175 ml melk
MIERIKSWORTEL SAUS
- 1 el versgeraspte mierikswortel
- 1 tl suiker
- 75 ml slagroom
- 1 citroen
- Verse takjes waterkers, om te garneren
- ½ tl Engelse mosterd|1 el versgeraspte mierikswortel|1 tl suiker|75 ml slagroom|1 citroen|Verse takjes waterkers, om te garneren
- Yorkshire puddingen
- Mierikswortel saus
WAAROM IERS RUNDVLEES?
Steaks van Iers rundvlees zijn een cadeautje voor elk gerecht. Ierse koeien lopen het grootste deel van het jaar buiten heerlijk gras te grazen. Al dat verse gras en volop lichaamsbeweging zorgt voor mals vlees met een intense vleessmaak.