Ingrediënten
- 500 g ossenhaas, dik stuk
- 1 el zonnebloemolie
- 1 kleine komkommer, geschild, gehalveerd, zaden eruit gehaald en gesneden in schijfjes van 1 cm
- 4 rode sjalotten, dungesneden
- 100 g cherrytomaatjes, gehalveerd
- 1 milde rode peper, zaadlijsten verwijderd en dungesneden
- Handje verse muntblaadjes
- 4 bosuien, dungesneden
- 2 tl basterdsuiker
- 100 g geroosterde pinda’s (ongezouten)
- 1 tl versgeraspte gemberwortel
- Sap van 1 limoen
- 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd en heel fijngesneden
- Handje verse korianderblaadjes
- 100 g groene slabladeren
AZIATISCHE DRESSING
- 2 tl basterdsuiker
- 1 tl versgeraspte gemberwortel
- Sap van 1 limoen
- 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd en heel fijngesneden
- 1 el geroosterde sesamolie
PINDASAUS
- 100 g geroosterde pinda’s (ongezouten)
- 1 el zonnebloemolie
- 2 el sojasaus
- 1 el zoete chilisaus
WAAROM IERS RUNDVLEES?
Steaks van Iers rundvlees zijn een cadeautje voor elk gerecht. Ierse koeien lopen het grootste deel van het jaar buiten heerlijk gras te grazen. Al dat verse gras en volop lichaamsbeweging zorgt voor mals vlees met een intense vleessmaak.
Steaks van Iers rundvlees zijn een cadeautje voor elk gerecht. Ierse koeien lopen het grootste deel van het jaar buiten heerlijk gras te grazen. Al dat verse gras en volop lichaamsbeweging zorgt voor mals vlees met een intense vleessmaak.