Ingrediënten
- 4 Ierse tournedos (à 180 g), op kamertemperatuur
- 4 plakken eendenlever (à 60 g)
- wintertruffel
- 1 el margarine
- 2 el boerenroomboter
- 4 el bloem
- ca. 100 ml Madeira
- ca. 100 ml jus de veau
GROENTENTAARTJE
- 4 middelgrote, vastkokende aardappelen
- 8 plakjes koolrabi
- 4 gekookte baby bietjes
- 8 groene asperges
- 8 sprietjes daslook
- 2 el olijfolie
- 2 el mayonaise
- 2 el crème fraîche
VERDER NODIG
- Truffelschaaf
WAAROM IERS RUNDVLEES?
Steaks van Iers rundvlees zijn een cadeautje voor elk gerecht. Ierse koeien lopen het grootste deel van het jaar buiten heerlijk gras te grazen. Al dat verse gras en volop lichaamsbeweging zorgt voor mals vlees met een intense vleessmaak.
Steaks van Iers rundvlees zijn een cadeautje voor elk gerecht. Ierse koeien lopen het grootste deel van het jaar buiten heerlijk gras te grazen. Al dat verse gras en volop lichaamsbeweging zorgt voor mals vlees met een intense vleessmaak.